Tardes joves
joventut2
El Projecte de Tardes Joves sorgeix de la necessitat d’oferir un espai d’oci alternatiu a les persones joves de diferents municipis de la comarca del Ripollès. Està dirigit per la figura de la tècnica de joventut corresponent segons el territori i, si s’escau, també per un/a monitor/a.

Les tardes joves són un espai lúdic i formatiu, on es treballa per aconseguir un vincle positiu amb les persones joves, de manera informal i propera. A més, es pretén oferir recursos i treballar diversos aspectes, que afecten directament el dia a dia de les persones joves, a través d’un projecte educatiu. Entre aquests aspectes, hi trobem l’autoestima, les seves capacitats i habilitats individuals i socials, la part emocional, crítica i social, l’arrelament de les persones joves al territori, etc.

La població destinatària del projecte són, prioritàriament, les persones joves d’entre 12 i 17 anys de la comarca del Ripollès.

La difusió de les activitats que es fan a cada municipi es fa al Punt Jove dels diferents Instituts i a través de les nostres xarxes socials.

Compartiu-ho amb: