Cinema en català per als més petits de la comarca

13 d'octubre de 2009

Aquest mes d’octubre s’inicia un nou cicle de tardor de cinema infantil en català (CINC) al Cinema Comtal de Ripoll destinat als nens i nenes de tota la comarca. Es projectaran un total de cinc films d’animació infantil amb un preu d’entrada de 3,75 euros.

altEl cicle començarà el dissabte 17 d’octubre amb la projecció de la pel·lícula Ice Age 3. L’origen dels dinosaures, a un quart de set de la tarda. Les següents cites cinematogràfiques seran els dissabtes 24 d’octubre amb el film Up (18.15h) i 31 d’octubre amb Doraemon i l’imperi maia (18.15h), el diumenge 8 de novembre amb Monstres contra alienígenes (16.30h) i, finalment, el dissabte 14 de novembre amb la projecció d’Els mons de Coraline (18.15h).

Amb aquests cicles, de primavera i de tardor, que organitza el Circuit Urgellenc, en col·laboració amb l’Ajuntament de Ripoll, el Servei Comarcal de Català del Ripollès i la Secretaria de Política Lingüística, es facilita l’accés de tots els nens i nenes del Ripollès al cinema en català.

 

Compartiu-ho amb: