Ensenyament
Portada 9 Ensenyament

El Consell Comarcal del Ripollès gestiona el servei de transport i menjador escolar delegats per la Generalitat de Catalunya. A continuació trobareu informació detallada referent al servei d’ensenyament a la nostra comarca. Per més informació podeu contactar amb el servei a través del formulari o telèfon que trobareu al final d’aquesta pàgina.

SOL·LICITUDS CURS 2021-2022

Com cada any, podeu fer telemàticament totes les sol·licituds d’ajuts de menjador i de transport escolar. A continuació trobareu algunes instruccions i documents de suport per fer els tràmits:

🆕ℹ Com escollir quina sol·licitud presentar: informació sobre cada cas

ℹ Guia per a les sol·licituds telemàtiques d’ajuts d’ensenyament (actualitzada el 9 de maig de 2018)

⚠️ Recordeu que les sol·licituds s’han de presentar per instància electrònica o presencialment. No s’admetran per correu electrònic.

⚠ Important: obriu els formularis amb el programari Adobe per omplir-los i recordeu guardar-los abans de tancar-los. (📥 descarregueu l’Adobe Acrobat Reader)

Us recomanem que presenteu la sol·licitud per via telemàtica clicant aquí. Així mateix, s’acceptaran sol·licituds presentades presencialment en paper a la seu del consell comarcal (carrer del Progrés, 22, Ripoll) de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h i els dimarts, també de 16 a 19 h. En cas que necessiteu suport per omplir la sol·licitud, caldrà que demaneu cita prèvia clicant aquí o al telèfon 972 70 32 11 o a la pàgina i se us atendrà presencialment al consell comarcal.

El termini màxim per presentar les sol·licituds finalitza el dia 31 de maig de 2021.

Per poder accedir als ajuts de transport o menjador escolars caldrà que, a l’hora de la petició, l’alumne beneficiari disposi d’un DNI o NIE vigent. Per tant, no s’acceptaran peticions on no figuri el seu número de document.

ℹ| Més informació

ℹ| Com obtenir o renovar el DNI, el NIE o el passaport

TRANSPORT ESCOLAR

SOL·LICITUDS CURS 2020-2021

Si necessiteu tramitar una sol·licitud corresponent al curs vigent (2020-2021), podeu fer-ho a través d’aquest enllaç:

📄 Sol·licituds de transport i menjador escolars per al curs 2020-2021

COMISSIÓ D'ENSENYAMENT DEL RIPOLLÈS

La Comissió d’Ensenyament del Ripollès és un òrgan consultiu i de debat, en cap cas de decisió, per acordar sistemàtiques de treball conjuntes entre el Consell Comarcal del Ripollès, els centres escolars, el Servei Educatiu del Ripollès i els ajuntaments. El seu àmbit de treball se circumscriu en els serveis de transport i menjador escolar  (ajuts de menjador i gratuïtats, rutes i horaris del transport escolar, organització d’activitats, etc), que són les competències que té delegades el consell.
Aquest òrgan està presidit per la consellera comarcal d’Ensenyament, Mònica Santjaume.
 
comissio-ensenyament-ripolles-mar17

Contacteu amb nosaltres

    Persona de contacte: Anna Guàrdia

    Telèfon: 972 70 32 11 – ext. 4246

    Horari: Telefònicament de dilluns a divendres de 13 a 15 h.

     

    Compartiu-ho amb: