Els més joves coneixen el Consell Comarcal

Portada » Notícies » Noticies » Els més joves coneixen el Consell Comarcal

Els més joves coneixen el Consell Comarcal

Publicat el

Els alumnes de 4rt de primària de l’Escola Salesiana de Ripoll han visitat aquest dimecres al matí les instal·lacions del Consell Comarcal del Ripollès.

El president del Consell, Enric Pérez, ha rebut els 27 nois i noies a la sala de plens de l’ens i ha contestat tota mena de preguntes que li han fet, la majoria de les quals encaminades a esbrinar el funcionament de la institució. Durant aquest curs, els alumnes han estat estudiant la comarca i, d’aquesta manera, han pogut acostar-se a la institució que treballa per vetllar per al bon funcionament i desenvolupament dels 19 municipis que la formen.

 

alt

alt

alt

alt