Les esglèsies de Toses i Planoles s’omplen de música amb el 8è Romànic en viu

16 de juliol de 2010

altAquest és el vuitè any que les ermites de Toses i Planoles acullen la programació de concerts de música tranquil·la del cicle Romànic en viu. Dos grups del Ripollès, dos d’occitans, dos de les Illes Balears i dos d’Euskal Erria seran els protagonistes d’enguany.

El passat dimarts 13 de juliol, representants de les entitats organitzadores i col·laboradores del VIII cicle del Romànic en viu (alcalde i alcaldessa de Toses i Planoles, president del Consell Comarcal i tècnic de turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament) van presentar els concerts que formaran part de la programació d’enguany, que comença aquest dissabte 17 de juliol, amb l’actuació del grup de jazz del Ripollès Mozzaic a l’església de Sant Vicenç de Planoles (19.00h).
alt
El cicle, que també es caracteritza per la copa de cava i la coca al final de cada actuació, s’allargarà durant diversos divendres i dissabtes dels mesos de juliol, agost i setembre amb els occitans Mirabèl i Bramatopin, els bascos Mikel Urdangarin i Hegokoak, els illencs Isidor Marí i Delên i els ripollesos Victoria Katsyuba i Jordi Palau. Consulteu el programa aquí.

Més informació: www.romanicenviu.cat

 

Compartiu-ho amb: