Afectacions al transport escolar a causa de la nevada

30 de novembre de 2010

El transport escolar al Ripollès ha funcionat pràcticament amb normalitat al llarg del matí. Tot  i així, la nevada a primera hora a diversos punts de la comarca ha provocat algunes afectacions al servei.

Pel que fa a la Vall de Camprodon, no s'ha pogut accedir als nuclis de Beget i Rocabruna, mentre que el bus tampoc ha pogut recollir els alumnes de Setcases perquè els Mossos d'Esquadra no han deixat accedir-hi. Pel que fa a la Vall de Ribes, no s'han pogut transportar els alumnes de Dòrria, Toses i Nevà cap a Planoles, on l'escola ha tancat. Tampoc s'han pogut traslladar els alumnes de secundària de Planoles cap a l'institut de Ribes. Finalment, a Bruguera tampoc hi ha hagut transport escolar perquè els pares així ho han decidit. Ara Ribes i Camprodon estan pendents de l'evolució de la nevada per decidir si s'avança o no algun servei de transport.

Compartiu-ho amb: