El primer 19×19 del 2011, avui per TVR

25 de gener de 2011

L'acció del Consell Comarcal del Ripollès en l'últim tram de legislatura, la tasca de l'Arxiu Comarcal del Ripollès i algunes recomanacions a tenir en compte de cara a les rebaixes d'hivern són alguns dels principals continguts del 19×19 del mes de gener. El programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès s'emet avui dimarts, 25 de gener, a les 21.30h per Televisió del Ripollès.

El contingut del primer programa del 2011 és:

– Entrevista amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, sobre les peticions pel Ripollès al nou govern de la Generalitat i l’acció prevista pel Consell de cara a aquest últim tram de legislatura.
– Entrevista amb Joan Ferrer, director de l’Arxiu Comarcal del Ripollès, sobre les funcions de l’arxiu, els documents que s’hi poden trobar i l’entrada de les noves tecnologies en la gestió documental i com aquestes poden ajudar a l’hora de fer les recerques.
– Recomanacions de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor per les rebaixes d’hivern.
 

Dies i hora d’emissió:

Dimarts a les 21.30h
Dimecres a les 15.30h
Dissabte a les 21.30h

 

Al llarg de la setmana, penjarem el programa a l’apartat del 19×19 de la pàgina web.

Compartiu-ho amb: