Reunió de seguiment del Pacte Comarcal per a les Infraestructures

9 de febrer de 2011

Ahir al vespre es va fer la primera reunió de seguiment del Pacte Comarcal per a les Infraestructures del Ripollès a la seu del Consell Comarcal del Ripollès per avaluar en quin punt es troben les diferents prioritats marcades en el document, un any i dos mesos després d’haver-lo aprovat (novembre del 2009). Hi van assistir els signants del Pacte: els caps comarcals dels partits polítics del Ripollès, el president del Consell Comarcal, els representants sindicals de la comarca i el president de la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès. Informarem de les principals informacions que es van donar a conèixer en aquesta reunió al llarg de la setmana que ve. Consulteu les versions completa i reduïda del document aquí.

Compartiu-ho amb: