El Consell fa un curs sobre manipulació d’aliments

Portada » Notícies » Noticies » El Consell fa un curs sobre manipulació d’aliments

El Consell fa un curs sobre manipulació d’aliments

Publicat el

10 persones van prendre part en el Curs sobre manipulació d’aliments que es va fer el divendres passat, 17 de juny, a la seu del Consell Comarcal del Ripollès. Un curs, organitzat des del Servei Comarcal de Joventut, fet a mida pels participants que l’havien demanat, bàsicament monitors/es i directors/es de lleure infantil i juvenil que realitzen tasques de menjador escolar, casals o campaments d’estiu i que necessiten aquest títol com a requisit obligatori. El curs es va realitzar en col·laboració amb el Consorci Ripollès Desenvolupament i va incloure el lliurament d’un diploma que acredita la realització de la formació.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page