El 30 de juny es posarà en servei el darrer tram desdoblat de la C-17

Portada » Notícies » Noticies » El 30 de juny es posarà en servei el darrer tram desdoblat de la C-17

El 30 de juny es posarà en servei el darrer tram desdoblat de la C-17

Publicat el

El conseller de Territori i Sostenibilitat i el president de Cedinsa han fet oficial la data de posada en servei del desdoblament de la C-17 del tram entre Sora i Ripoll. Serà el dijous 30 de juny a les 11 del matí, al pas superior d'accés a la sortida 89 (Terradelles). Així ho especifica la invitació que han fet extensiva aquest migdia al Consell Comarcal del Ripollès des de l'Oficina de Protocol del departament.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page