Comença el ‘Gaudeix de l’estiu al Ripollès’

Portada » Notícies » Noticies » Comença el ‘Gaudeix de l’estiu al Ripollès’

Comença el ‘Gaudeix de l’estiu al Ripollès’

Publicat el

Aquesta setmana arrenquen les activitats del cicle Gaudeix de l’estiu, adreçat al jovent del Ripollès d’entre 12 i 17 anys. Després de tancar el període d’inscripcions el 23 de juny passat, algunes activitats han completat les places i d’altres encara poden encabir més inscripcions, per la qual cosa s’ha optat per tornar-les a obrir.

Les activitats que ja han obtingut una bona resposta i que encara poden encabir gent són la sortida per anar a fer paint-ball a Sant Antoni de Camprodon (8 de juliol), la sortida al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar (12 de juliol), el dinar de joves a Sant Antoni de Sant Joan de les Abadesses (15 de juliol), l’acampada a Sant Pere de Torelló (19 i 20 de juliol) i el sopar de cloenda a la sala Eudald Graells de Ripoll (22 de juliol).

La majoria de tallers programats tiraran endavant, a excepció dels de dansa oriental i Ultimate frisbee que no ha obtingut prou inscripcions. Es farà el taller d’acrobàcies de Ripoll (4, 11 i 18 de juliol), el de Virtual DJ (13 de juliol a Ripoll), el de tatuatges amb henna a Ribes de Freser (13 de juliol) i les tardes de videojocs (18 de juliol a Camprodon i 21 de juliol a Campdevànol), que s’ampliarà amb una segona sessió a Campdevànol (14 de juliol) a causa de la bona acceptació.

Per a més informació o per obtenir la programació i el full d’inscripció del Gaudeix de l’Estiu els interessats es poden adreçar al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (972703211 o a joventut@ripolles.cat) o consultar el web http://joventut.es.cat.

Més informació: El 'Gaudeix de l'estiu!' s'estén a tota la comarca