Comença el ‘Gaudeix de l’estiu al Ripollès’

4 de juliol de 2011

Aquesta setmana arrenquen les activitats del cicle Gaudeix de l’estiu, adreçat al jovent del Ripollès d’entre 12 i 17 anys. Després de tancar el període d’inscripcions el 23 de juny passat, algunes activitats han completat les places i d’altres encara poden encabir més inscripcions, per la qual cosa s’ha optat per tornar-les a obrir.

Les activitats que ja han obtingut una bona resposta i que encara poden encabir gent són la sortida per anar a fer paint-ball a Sant Antoni de Camprodon (8 de juliol), la sortida al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar (12 de juliol), el dinar de joves a Sant Antoni de Sant Joan de les Abadesses (15 de juliol), l’acampada a Sant Pere de Torelló (19 i 20 de juliol) i el sopar de cloenda a la sala Eudald Graells de Ripoll (22 de juliol).

La majoria de tallers programats tiraran endavant, a excepció dels de dansa oriental i Ultimate frisbee que no ha obtingut prou inscripcions. Es farà el taller d’acrobàcies de Ripoll (4, 11 i 18 de juliol), el de Virtual DJ (13 de juliol a Ripoll), el de tatuatges amb henna a Ribes de Freser (13 de juliol) i les tardes de videojocs (18 de juliol a Camprodon i 21 de juliol a Campdevànol), que s’ampliarà amb una segona sessió a Campdevànol (14 de juliol) a causa de la bona acceptació.

Per a més informació o per obtenir la programació i el full d’inscripció del Gaudeix de l’Estiu els interessats es poden adreçar al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (972703211 o a joventut@ripolles.cat) o consultar el web http://joventut.es.cat.

Més informació: El 'Gaudeix de l'estiu!' s'estén a tota la comarca

Compartiu-ho amb: