Inici de curs 2011-2012 amb 19 rutes de transport escolar i uns 500 alumnes transportats

12 de setembre de 2011

L’inici del curs escolar pels aproximadament 3.000 alumnes del Ripollès ha significat també l’inici de funcionament del transport escolar, gestionat des del Consell Comarcal del Ripollès, juntament amb els ajuts individuals de desplaçament i el menjador escolar i els corresponents ajuts econòmics. Enguany s’han posat en marxa 19 rutes de transport escolar, una menys que l’any passat.

La manca d’alumnes (només una alumna de Dòrria) ha obligat a suprimir la línia de Toses-Planoles ja que el Departament d’Ensenyament exigeix un nombre mínim d’alumnes per al funcionament de les línies, que s’han de dotar de transport i acompanyant reglats. No es descarta, però, restablir-la en propers anys si el nombre d’alumnes augmenta, tal com va passar el curs passat amb la ruta entre Bruguera i Ribes de Freser.

Enguany es mantenen les 6 rutes de la Vall de Camprodon (Setcases-Camprodon, Molló-Camprodon, Beget-Camprodon, Salarsa-Camprodon, Sant Pau de Segúries-Camprodon i Vall del Bac-Sant Pau de Segúries), les 5 del Baix Ripollès (Ogassa-Sant Joan de les Abadesses, Les Llosses-Ripoll, Vallfogona de Ripollès-Ripoll, Gombrèn-Campdevànol i Gombrèn-Ripoll) i les 3 de transport adaptat (Vall del Ter-Ripoll, Vall del Freser-Ripoll i Ripoll-Ripoll), mentre que la Vall de Ribes es queda amb 5 rutes (Toses-Ribes de Freser, Queralbs-Ribes de Freser, Campelles-Ribes de Freser, Pardines-Ribes de Freser i Bruguera-Ribes de Freser) .

En aquest inici de curs 2011-2012 s’estan transportant uns 500 alumnes d’infantil, primària i secundària, que augmentaran en les properes setmanes, tal com passa en cada inici de curs. El curs 2010-2011 es van arribar a transportar uns 700 alumnes.

A la pàgina web del Consell es poden trobar penjats els mapes de les 19 rutes de transport escolar, així com els horaris i les parades: cliqueu aquí.

Compartiu-ho amb: