Enfarinada al Ripollès sense incidències viàries ni en el transport escolar

2 de febrer de 2012

Aquest matí algun municipi del Ripollès, sobretot Ripoll, s'ha despertat enfarinat. Segons Mossos i Servei Català de Trànsit no hi ha hagut incidències viàries per aquest fet. Igualment, totes les línies de transport escolar del Ripollès han funcionat amb normalitat aquest matí. L'últim episodi de nevades amb afectacions al transport escolar va tenir lloc el 30 de novembre de 2010 (més informació). Recordem que el Consell va activar ahir el Pla d'Assistència i Suport (PAS) en matèria de Protecció Civil en fase d'alerta davant de possibles nevades i l'onada de fred. D'altra banda, avui és el darrer dia de la setmana de tall per obres al túnel de Collabós, just abans dels dies en què les previsions apunten glaçades més severes.

Compartiu-ho amb: