Foment manté el calendari previst amb les obres de Collabós

6 de febrer de 2012

Avui dilluns 6 de febrer a les 7 del matí s'han reprès les obres de millora de les instal·lacions de seguretat al túnel de Collabós, a la N-260, entre els punts quilomètrics 94+800 i 102+500. Responsables de la Unitat de Carreteres de Girona han confirmat aquest matí que, en principi, les obres continuen amb el calendari previst. És a dir, amb talls de circulació des de les 7 del matí fins a les 4 de la tarda des d’avui i fins dijous dia 9. De totes maneresestaran atents a les previsions meteorològiques i no descarten fer algun canvi si tornen a venir fortes glaçades i molt mal temps. A hores d’ara, encara no saben si les obres s’allargaran els dies 13 i 14 de febrer. De moment, asseguren que "van a bon ritme". Més informació sobre les obres.

Compartiu-ho amb: