La Vall de Camprodon es dóna a conèixer entre el sector turístic del Ripollès

7 de març de 2012

Un total de 33 persones van assistir a la sessió inaugural de les Jornades de Turisme al Ripollès 2012, que va tenir lloc ahir dimarts 6 de març a Camprodon sota el títol Vols saber quines activitats de la Vall de Camprodon oferir als teus clients?. Fruit d'aquesta jornada ja han sorgit els primers contactes per crear paquets turístics conjunts entre empreses d'allotjament i d'activitats per oferir als visitants.

La benvinguda i presentació va anar a càrrec del conseller comarcal de Turisme i alcalde de Molló, Josep Coma (a la foto de dalt), que va destacar la importància de les jornades per donar a conèixer els recursos turístics del Ripollès entre la pròpia comarca per poder-los oferir a clients i visitants. Saber què tenim i saber-ho vendre al visitant.

La primera jornada es va dedicar a la Vall de Camprodon, a excepció d’una primera xerrada sobre accions pel desenvolupament turístic al Ripollès, a càrrec dels tècnics del Consorci Ripollès Desenvolupament. També va intervenir Ester Noguer, presidenta de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i regidora de Turisme de Setcases, que va parlar del potencial turístic de la Vall. La sessió va continuar amb la difusió d’experiències i activitats que ofereixen les empreses de turisme actiu de la zona: els Guies Nord Sud, l'Hípic de Llanars, el Molló Parc i el Club de Golf Camprodon, i  va finalitzar amb una visita al Club de Golf Camprodon (foto de sota).

La propera jornada tindrà lloc el dimecres 14 de març a Vall de Núria sota el títol Fes el teu negoci turístic sostenible amb energies renovables, mentre que les següents tindran com a temàtica principal el Terra de Comtes i Abats (dimecres 21 de març a Campdevànol, Gombrèn i Montgrony), el turisme actiu de la Vall de Ribes (dimarts 27 de març a Ribes de Freser) i el sistema de categorització amb espigues i la regulació dels establiments de turisme rural (dimarts 17 d’abril a Les Llosses).

Aquestes jornades són totalment gratuïtesi els interessats es poden apuntar a totes en conjunt o per separat fins a dos dies abans de cadascuna de les jornades. Consulteu el programa aquí

Compartiu-ho amb: