El projecte ‘Veritat o Mentida’ dóna resposta als rumors sobre la població immigrada

15 de febrer de 2013

Es queden totes les ajudes? De les 281 ajudes per a situacions puntuals d'emergència social atorgades, el 42% són per a famílies de nacionalitat catalana. Ens estan envaint? La comarca del Ripollès és la que el percentatge més baix de tot Catalunya: només representen el 8,6% del total de la població, mentre que la mitjana catalana és del 15,7%. No es volen integrar? De les 133 persones inscrites a cursos de català a l'Aula de Formació d'Adults del Ripollès, el 91,8% són d'origen immigrat.

Aquestes són algunes de les respostes que el projecte Veritat o Mentida del Consorci de Benestar Social del Ripollès i el Pla de Desenvolupament Comunitari de Ripoll i de Ripoll 60 han donat als rumors sobre immigració que estan més extesos entre la ciutadania. Llegiu-ne més informació

Compartiu-ho amb: