Tall de circulació per les obres de reparació de l’esvoranc de la N-260 entre Ripoll i Sant Joan i afectacions al transport

7 de març de 2013

El Consell Comarcal del Ripollès avisa els habitants de la comarca i, més en concret, els usuaris habituals de la N-260 entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, que les obres de reparació de l'esvoranc de la carretera a l'alçada de Ribamala (que es va produir ahir a causa de l'espisodi de pluges) obligaran a tallar del tot la circulació. Segons ha informat el cap de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Girona, Jorge Verdú, aquest mateix matí per telèfon al president del Consell i als alcaldes afectats, el tall es pot allargar alguns dies, ben durant tot el cap de setmana.

No s'ha pogut precisar la durada del tall i s'ha dit que tan aviat com es pugui es donarà pas alternatiu. Unitat de Carreteres de Girona informa que ja s'està senyalitzant l'alternativa al recorregut: la carretera de Vallfogona (N-260a) i la carretera de Santigosa (GI-521).

El Consell Comarcal del Ripollès informa que el transport regular de la línia de Setcases a Campdevànol es veurà afectat: els autocars, enlloc de circular cada hora, ho faran cada dues hores a causa dels retards provocats per haver de circular per un recorregut alternatiu (que comporta uns 40 minuts més de trajecte).

Aquests retards implicaran també que els alumnes de batxillerat que fan servir el transport, vagin tard. Ja s'ha avisat al centre escolar afectat, l'Institut Abat Oliba de Ripoll.

D'altra banda, el Consell informa que la recollida de residus també patirà retards a causa del desviament de la circulació.

Compartiu-ho amb: