Últims dies per apuntar-se a l’Esquiada Jove 2013

15 de març de 2013

L'Ajuntament de Ripoll ha organitzat, amb la col·laboració del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, "L'Esquiada Jove del Ripollès" 2013. Està adreçada a nois i noies a partir de 12 anys i es farà el proper dilluns 25 de març a Vall de Núria. Els interessats es poden inscriure a l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Ripoll o als Punts d'Informació de l'Institut Abat Oliba o de l'Escola Vedruna de Ripoll.

Els preus són de 17 euros pel tren + cremallera + forfait + assegurança; de 23 euros si, a més de tot el primer pack, es vol llogar material d'ski o snow. També s'ofereix la possibilitat de fer 2 hores de classe amb un monitor/a per 10 euros. Si algú ja disposa de forfet de temporada només haurà de pagar l’assegurança (3€) i si ja disposa d’assegurança de temporada, l’activitat l’hi serà gratuïta, però la inscripció és obligatòria.

Cal portar ulleres de sol (opcional ulleres de ventisca), gorro, guants impermeables, roba d'esquí o impermeable, mitjons gruixuts, esmorzar, dinar, berenar i aigua.

La sortida és a les 8 del matí de l'estació de tren de Ripoll.

 

Per a més informació:

www.ajripoll.cat

joventut.es.cat
 

Compartiu-ho amb: