Últims dies per apuntar-se a l’Esquiada Jove 2013

Portada » Notícies » Noticies » Últims dies per apuntar-se a l’Esquiada Jove 2013

Últims dies per apuntar-se a l’Esquiada Jove 2013

Publicat el

L'Ajuntament de Ripoll ha organitzat, amb la col·laboració del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, "L'Esquiada Jove del Ripollès" 2013. Està adreçada a nois i noies a partir de 12 anys i es farà el proper dilluns 25 de març a Vall de Núria. Els interessats es poden inscriure a l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Ripoll o als Punts d'Informació de l'Institut Abat Oliba o de l'Escola Vedruna de Ripoll.

Els preus són de 17 euros pel tren + cremallera + forfait + assegurança; de 23 euros si, a més de tot el primer pack, es vol llogar material d'ski o snow. També s'ofereix la possibilitat de fer 2 hores de classe amb un monitor/a per 10 euros. Si algú ja disposa de forfet de temporada només haurà de pagar l’assegurança (3€) i si ja disposa d’assegurança de temporada, l’activitat l’hi serà gratuïta, però la inscripció és obligatòria.

Cal portar ulleres de sol (opcional ulleres de ventisca), gorro, guants impermeables, roba d'esquí o impermeable, mitjons gruixuts, esmorzar, dinar, berenar i aigua.

La sortida és a les 8 del matí de l'estació de tren de Ripoll.

 

Per a més informació:

www.ajripoll.cat

joventut.es.cat