L’Escola de Música aposta pels Tallerets d’Instrument per a nens i nenes de 8 a 11 anys

7 de novembre de 2013

L' Escola Comarcal de Música del Ripollès ha tornat a fer una difusió dels Tallerets d'Instrument als centres educatius dels municipis on seus, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Es tracta de tallers de 45 minuts al voltant d'un instrument específic, guitarra, percussió o flauta dolça, que es faran a la seu de l'Escola amb grups a partir de 5 nens i nenes de 8 a 11 anys. De moment, ja n'hi ha 2 en funcionament, però s'espera incrementar aquest número.

És per això que aquests dies s'està tornant a difondre aquesta oferta entre els nens i nenes als centres escolars. El preu dels Tallerets d'Instrument és de 20 euros mensuals i són cursos trimestrals prorrogables on la interacció alumnes-professor i alumne-alumne es un dels elements bàsics.

Per a més informació escolamusicaripolles@gmail.com, 972 700 638 o 638 843 771. També pots consultar el bloc de l'Escola aquí

Compartiu-ho amb: