Es reuneix la Taula Comarcal de Joventut per analitzar les necessitats dels joves del Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Es reuneix la Taula Comarcal de Joventut per analitzar les necessitats dels joves del Ripollès

Es reuneix la Taula Comarcal de Joventut per analitzar les necessitats dels joves del Ripollès

Publicat el

Aquest dimarts passat a la tarda el Consell Comarcal del Ripollès va acollir una nova trobada de la Taula Comarcal de Joventut, impulsada pel Departament de Benestar Social i Família a través de la Direcció General de Joventut. Hi eren convocats els 19 regidors i regidores de Joventut del Ripollès i el conseller comarcal de Joventut, Aleix Busquets, i va comptar amb la presència de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior.

La Taula Comarcal de Joventut és l'òrgan encarregat de fer el diagnòstic, identificar les problemàtiques, establir les prioritats i, finalment, elaborar les propostes en matèria de joventut a la comarca. Així doncs, serveix per analitzar les necessitats dels 3.727 joves del Ripollès i establir uns objectius per donar-hi una resposta eficaç i eficient a través de programes i actuacions concretes.

Els resultats d'aquesta trobada seran elevats a la taula de la demarcació de Girona i a la comissió interinstitucional de Joventut, que és on s'aproven les propostes concretes que s'acabaran impulsant als municipis a través del Pla d'actuació territorial de polítiques de joventut 2014-2016.

Més informació

Fotografia de Comunicacions del Ripollès

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page