Es reuneix la Taula Comarcal de Joventut per analitzar les necessitats dels joves del Ripollès

21 de novembre de 2013

Aquest dimarts passat a la tarda el Consell Comarcal del Ripollès va acollir una nova trobada de la Taula Comarcal de Joventut, impulsada pel Departament de Benestar Social i Família a través de la Direcció General de Joventut. Hi eren convocats els 19 regidors i regidores de Joventut del Ripollès i el conseller comarcal de Joventut, Aleix Busquets, i va comptar amb la presència de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior.

La Taula Comarcal de Joventut és l'òrgan encarregat de fer el diagnòstic, identificar les problemàtiques, establir les prioritats i, finalment, elaborar les propostes en matèria de joventut a la comarca. Així doncs, serveix per analitzar les necessitats dels 3.727 joves del Ripollès i establir uns objectius per donar-hi una resposta eficaç i eficient a través de programes i actuacions concretes.

Els resultats d'aquesta trobada seran elevats a la taula de la demarcació de Girona i a la comissió interinstitucional de Joventut, que és on s'aproven les propostes concretes que s'acabaran impulsant als municipis a través del Pla d'actuació territorial de polítiques de joventut 2014-2016.

Més informació

Fotografia de Comunicacions del Ripollès

Compartiu-ho amb: