Reunió de treball entre entre Comissions Obreres i Consell Comarcal del Ripollès

4 de març de 2014

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, es va reunir ahir amb el nou delegat comarcal de Comissions Obreres, Xavier Rodríguez (a la foto, al mig dels representants sindicals), i altres membres del sindicat ripollès. Una primera presa de contacte que va servir per posar sobre la taula temes d’abast comarcal que centren l’actualitat i per fer front comú davant d’algunes problemàtiques.

CCOO va presentar el seu darrer informe sobre la situació econòmica i social del Ripollès i va mostrar-se al costat de l’administració local en la defensa dels serveis públics en front de les retallades que proposta la LRSAL (Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local).

També es van tractar altres qüestions com l’envelliment progressiu de la comarca, la salut empresarial o la mobilitat dins i fora del Ripollès. CCOO es va aturar especialment a parlar sobre la línia de rodalies R3 i la necessitat de millora i de desdoblar-la en alguns trams, reivindicació que comparteix el Consell Comarcal del Ripollès.

Rovira i Rodríguez, molt satisfets per la trobada, van acordar reunir-se dos o tres cops l’any i van coincidir a assenyalar que cal fer front a les adversitats socials i econòmiques de la comarca entre tots plegats: partits polítics, sindicats i societat civil.

Properament, el president del Consell Comarcal del Ripollès es reunirà també amb el nou delegat d’UGT a la comarca, Lluís Riera.

Compartiu-ho amb: