Xerrada per a futurs universitaris del Ripollès

12 de març de 2014

El dijous 13 de març, a les 12 del migdia, el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) de la Secretaria d’Universitats i Recerca, oferirà una xerrada per informar i orientar els estudiants sobre l’accés i l’admissió a la universitat i sobre els estudis universitaris. Tindrà lloc al casal de joves El Galliner de Ripoll i està adreçada a estudiants de segon de batxillerat i d’últim curs de cicles formatius de grau superior.

La sessió informativa, organitzada des del Servei de Joventut del Ripollès, tindrà una durada de dues hores i comptarà amb les intervencions del secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) i el director executiu de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Compartiu-ho amb: