Dinamització dels Parcs Urbans de Salut

27 de març de 2014

DINAMITZACIÓ DELS PARCS URBANS DE SALUT DEL RIPOLLÈS

El Consell Comarcal del Ripollès du a terme un programa de dinamització dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables del Ripollès que depenen de Dipsalut, amb el cofinançament d’aquest organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

Més informació: www.itinerarisiparcsdesalut.cat

Des de l’estiu del 2012, un tècnic del Consell Comarcal, prèviament format per Dipsalut, es desplaça als diferents municipis del Ripollès que tenen Parc Urbà de Dipsalut per tal de fomentar l’activitat física i l’exercici físic a la població i, més en concret, als usuaris que no es perden la cita setmanal, faci el temps que faci. En total, s’estan dinamitzant 8 parcs.

Per participar-hi només cal anar al Parc Urbà de Salut del municipi. Aquest és el calendari:

Dilluns: 11.30h a Planoles

 

Dimarts: 9.30h a Sant Pau de Segúries – 11h a Sant Joan de les Abadesses –

16.30h a Ogassa

 

Dimecres: 10h a Camprodon

 

Dijous: 9h a Gombrèn i 11h a Ribes de Freser

 

Divendres: Campdevànol. 9.45h al Parc del barri del Roser i 11h al Parc del barri de l'Estació

Compartiu-ho amb: