La llangonisseta solidària de Ripoll recull 10.000 euros

3 de juliol de 2014

Molta satisfacció entre l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès, el gremi gironí i l’AMPA de l’Escola Ramon Suriñach de Ripoll. La festa de la llangonisseta solidària que van organitzar el 15 de juny passat ha recollit un total de 10.024 euros que aniran destinats als nens i nenes amb discapactitat del centre d’educació especial ripollès.

Carnissers i pares i mares (a la foto) ahir van fer balanç de com va anar la jornada i han agraït la gran implicació d’entitats, institucions, escoles i de la societat ripollesa en general, ja que es van vendre 700 metres de llangonisseta (que feia un total de 1.126 metres) i es van recollir també diners d’altres vendes de menús i de begudes. La  llangonisseta sobrant es va donar al centre de distribució d’aliments El Graner de Ripoll.

Compartiu-ho amb: