Com obtenir l’abonament (gratuït) per recollir bolets a la muntanya de Sant Miquel de Setcases

28 d'agost de 2014

El carnet de pagament per a la recollida de bolets als boscos públics de la Generalitat al Ripollès, ubicats a Molló i a Setcases, finalment no entrarà en vigor aquesta propera tardor. que es posarà en marxa un abonament gratuït que es recomana que es treguin els boletaires que vulguin recollir bolets als boscos públics de la muntanya de Sant Miquel de Setcases. L'objectiu és fer un recull informàtic de dades. Des de divendres passat Forestal Catalana ha activitat l'aplicatiu web per poder obtenir-lo.

La Generalitat de Catalunya, a través de Forestal Catalana, ha establert tres zones de recol·lecció reservada de bolets en boscos de titularitat pública: Massís de l'Orri (Pallars Sobirà i Alt Urgell), Setcases (Ripollès) i els Ports (Baix Ebre i Montsià), amb l'objectiu de preservar els recursos micològics. S'han senyalitzat aquestes tres àrees amb cartells i s'ha posat en funcionament aquest abonament gratuït per tal de conscienciar la ciutadania sobre la importància de les masses forestals i la necessitat de gestionar-les.

L'abonament caràcter voluntari i es pot obtenir per Internet mitjançant una aplciació web que genera un document PDF. (Sol·licitud de l'abonament per a la recollida de bolets).

L'abonament per a la recollida de bolets també es pot reimprimir per Internet a través d'una aplicació web. Per obtenir el document d'abonament, cal indicar a l'aplicació web el NIF, NIE o passaport i la data de naixement de la persona sol·licitant.

Així mateix, la Generalitat també posa a disposició del boletaire una guia de les bones pràctiques pel que fa a la recol·lecció, comportament, conservació i seguretat.

 

Més informació

Compartiu-ho amb: