El Consell Comarcal regalarà bosses compostables per fomentar la separació dels residus orgànics

30 de novembre de 2015

El Consell Comarcal del Ripollès ha posat en marxa una campanya per repartir més de 16.000 paquets de bosses compostables amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva de l’orgànica.

La campanya inclou l’enviament de 17.000 cartes a totes les llars de la comarca per informar sobre la recollida selectiva de l’orgànica i els beneficis ambientals que comporta separar-la correctament i per fomentar la separació a casa per tal d’obtenir-ne un compost de qualitat. En aquest sentit, les cartes inclouen una butlleta bescanviable per un paquet de 30 bosses compostables, que es distribuiran a través dels 19 ajuntaments de la comarca. L’ús habitual de la bossa compostable per separar els residus orgànics millora la qualitat del compost que s’obté a la planta de compostatge i alhora fomenta la correcta separació d’aquests residus.

Les accions i materials que inclou aquesta campanya es financen a través d’una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya per al foment de la recollida selectiva de l’orgànica.

Compartiu-ho amb: