Diumenge, 26 de novembre, Caminada Oliba 2017

21 de novembre de 2017

El Consell Comarcal del Ripollès, com a membre de l’associació de Rutes del romànic, informa de la celebració, aquest diumenge, 26 de novembre, de la Caminada Oliba 2017. Aquesta activitat tracta de resseguir una de les etapes del Camí Oliba. En concret, transcorrerà per l’entorn de Montserrat, amb punt de partida i arribada a Sant Vicenç de Castellet, al Bages.

 

caminada-oliba-2017

 

L’horari de l’activitat és el següent:

· 8.30 h: Sortida amb autocar de l’aparcament de Cal Soler, Sant Vicenç de Castellet (cruïlla av. Secretari Canal – Plaça Generalitat).

· 9.00 h: Caminada de 14 km amb esmorzar inclòs gratuït. Hi haurà dues parades amb explicació dels guies. La primera serà amb vistes a les Muntanyes Russes i Castellet. La segona, al pont d’accés a Sant Vicenç, de principi del S. XX.

· 13.00 h: Arribada a Can Soler

El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català, resseguint la història i el patrimoni romànic llegat del bisbe i abat Oliba. L’itinerari transcorre entre Montserrat i els Pirineus, tot passant per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella com Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Creua el paisatge d’interior i mitja muntanya de les comarques del Bages, Osona i el Ripollès en un itinerari poc exigent i envoltat de serveis turístics i comercials de gran valor afegit.

Més informació i inscripcions: www.camioliba.cat i al telèfon 93 693 06 11.

Compartiu-ho amb: