Els electes del Pirineu suspenen la concentració sobre les mesures anticovid davant la voluntat de diàleg de la Generalitat i per responsabilitat

28 de gener de 2021

El president, Jaquim Colomer, i vuit alcaldes del Ripollès han participat aquest dijous a una nova reunió d’electes del Pirineu. Aquest cop, se sumen a la petició de mesures anticovid diferenciades per als territoris poc poblats els consells comarcals de l’Alt Empordà, la Garrotxa i el Solsonès, a més de l’Associació catalana de municipis i comarques, la Federació catalana de municipis i l’Associació de micropobles de Catalunya.

A la trobada, entre altres qüestions, s’ha acordat suspendre la convocatòria de concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per aquest divendres, 29 de febrer, a les 12 h. El motiu és la voluntat de diàleg que ha mostrat la Generalitat de Catalunya a les darreres hores. La intenció del govern és analitzar el manifest elaborat pel territori i fer una reunió telemàtica la setmana vinent amb aquests territoris per donar resposta a les peticions que s’hi fan. Per responsabilitat, els electes també han cregut convenient suspendre la concentració ateses les males xifres indicatives de la pandèmia i pel fet de trobar-nos en un context polític electoral poc adient. Tot i així, no es descarta recuperar la convocatòria més endavant, en funció de la resposta governamental.

Compartiu-ho amb: